Energideklaration i Strängnäs

PL Ingenjörsteknik AB

Energideklaration i Strängnäs

Du som ligger i tankarna att köpa eller att hyra en bostad kan utnyttja en av våra mest populära tjänster – att få hjälp med en noggrant utförd energideklaration här i Strängnäs med omnejd. En energideklaration visar i vilken energiklass som det hus eller den bostad som du tänker köpa eller hyra finns i. På detta viset kan du se hur mycket energi som tidigare har förbrukats. Du kan, om du så vill, jämföra olika hus med varandra med hjälp av deras respektive energideklarationer. Våra medarbetare har en lång erfarenhet av att ha hjälpt kunder med just detta. Det gör att du kan få en nästintill pricksäker energideklaration för det hus som du är intresserad av.

Kompetensen inom företaget

Det kan vara bra för dig som presumtiv kund att veta, att inom företaget finns det hög kompetens. Kompetensen ligger framför allt inom driftteknik och driftorganisation med inriktning mot fastighetsområdet. Förutom kunskap, så finns det dessutom knappt tjugo års praktisk erfarenhet av arbete inom fältet. Våra medarbetare har erfarenhet av de allra flesta typer av byggnader. Det kan vidare vara bra att få reda på, att det inom företaget finns ett flertal olika certifikat. Alla som arbetar här har tillåtelse och god erfarenhet inom det respektive arbetsfält som de arbetar inom.

Vi på PL Ingenjörsteknik AB ser fram emot att kunna hjälpa dig med det som du behöver hjälp med. Detta oavsett vilken av våra tjänster som du är intresserad av. Vi vill att du skall bli nöjd med det som vi gör för dig. Det är vårt främsta mål med verksamheten.